Тази вечер в 20:00 ч. във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" по WNESS TV терапевтът по архетипно разбиране и отношение Катрин Владимирова ще разкаже подробно за поведенческите профили на останалите момичета в романтичното риалити. Надпреварата за сърцето на Евгени Генчев е в разгара си, а в имението в Бодрум остават само 5 момичета. Катрин Владимирова ще разкрие и дали Валерия, или Елена е най-подходяща за него според архетипите на двете участнички.

В епизода очаквайте и откровено интервю с Виктория Илиева, която не получи роза от Евгени. Тя ще обясни била ли е наистина объркана в чувствата си към него, или просто не го е харесвала достатъчно. В ефира на WNESS TV Виктория ще разкрие повече за новия мъж в живота си, защо за двамата "Ергенът" е тема табу и по какво той прилича на Евгени. В интервюто с психологически коментар ще се включи и психоконсултантът Лилия Стефанова.

Напусналите момичета ще говорят откровено за предаването и за себе си всяка сряда във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" с водещ Надя Павлова. Гледайте в 20:00 ч. по WNESS TV.

Ексклузивните интервюта с момичетата след излизането им от "Ергенът" може да гледате в ефира на WNESS TV и в youtube канала:

https://www.youtube.com/@wnesstvhdtvchannel1095