Тази събота в "ЗаВръзки" по WNESS TV гостите на Надя Павлова ще разискват темата за запазването на взаимоотношенията и любовта с партньор, ако се налага единият от двамата много да пътува. Каква е тайната на успешните връзки от дистанция, появява ли се ревността, или се засилват чувствата? Как да се обичаме от разстояние? Съвети по темата ще дава психологът и психоконсултант Лилия Стефанова.

Специалният гост в епизода е музикантът, китарист, цигулар и композитор Ангел Дюлгеров. Той работи с голяма част от най-популярните изпълнители и групи в България. Музикален директор е на групата на Лили Иванова за последните ѝ два албума, както и на концерта й в Арена Армеец. Какво мисли за любовта, ревността и брака Ангел Дюлгеров и как успява да съхрани семейството и искрата в брака си с толкова ангажименти далече от дома?

Радослава и Румен Карамихалеви, които са собственици на най-голямата българска платформа за запознанства, ще дадат напътствия за това намирането на половинка "от дистанция" = ли е и на успешна връзка от разстояние.

Гледайте всичко за нещата от живота в новото предаване "ЗаВръзки" - събота в 20:00 ч. по WNESS TV.

ЗаВръзки (wnesstv.com)