Тази събота в "ЗаВръзки" по WNESS TV водещата Надя Павлова ще търси отговори на въпросите реално ли е виртуалното харесване и какви са рисковете при онлайн запознанствата. Истории от лични преживявания ще разкаже Олга Иржицка, която търси мечтания мъж в социалните мрежи. Олга е дошла в България преди около 7 години щастливо омъжена с дете. Но сега е разделена с тогавашния си мъж и е решила да използва различни онлайн канали с идеята да срещне новия мъж в живота си.

По темата Надя Павлова ще разговаря и с обичан водещ от ефира на WNESS TV - Емил Иванов, изследовател на човешкия потенциал. С него през призмата на личностното развитие, мотивация и духовни примери водещата ще търси истината за това коя реалност е по-истинска в харесването помежду ни?

В епизода е отредено време и за съвети, които да ни помогнат в търсенето и намирането на партньор в живота. Ще бъдат засегнати по-специално онлайн запознанствата и рисковете, които крият те. Защо често си мислим, че онлайн "ни чака" изобилие от кандидат-партньори, а се оказва, че в доста случаи не ни чакат за среща "на живо". За измамите, схемите и опасностите ще говорят специалисти от най-голямата българска платформа за запознанства.

Гледайте всичко за нещата от живота в новото предаване "ЗаВръзки" - събота в 20:00 ч. по WNESS TV.

ЗаВръзки (wnesstv.com)

А веднага след "ЗаВръзки" - в 21:00 ч. гледайте и новия нетипичен видеокаст за развръзките в "Ергенът"!

За още ексклузивни разговори, интересни теми и забавни видеа - последвайте ни и в социалните мрежи:

https://www.facebook.com/wnesstv

https://instagram.com/wnesstv?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.youtube.com/@wnesstvhdtvchannel1095