Тази събота във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" на гости ще бъдат психологът Лилия Стефанова и най-известният диджей от златното поколение DJ Дамян. С тях водещата Надя Павлова ще обсъжда как се е променило поведението и начина, по който изглеждат жените и мъжете през годините.

В студиото ще бъдат коментирани и всички интересни ситуации от епизодите на "Ергенът", които гледахме тази седмица. А две от трите напуснали момичета ще седнат на диванчето за откровени разговори. Габриела и Крисия ще разкажат повече за себе си специално за зрителите на WNESS TV.

Габриела е покорила много конкурси за красота. Има собствен бранд за елегантни дамски дрехи. Преводач е от английски и руски. Има изострено чувство за справедливост и високи изисквания към себе си и околните.

Крисия се занимава с музика, откакто се помни. Пее фолклорни и попфолк песни. А сега подготвя и чисто ново парче, за което ще даде подробности в студиото. Мечтае за мъж, с когото да са "на една и съща честота".

Напусналите момичета ще говорят откровено за предаването и за себе си всяка събота във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" с водещ Надя Павлова. Гледайте в 20:00 ч. по WNESS TV.

За още ексклузивни разговори, интересни теми и забавни видеа - последвайте ни и в социалните мрежи:

https://www.facebook.com/wnesstv

https://instagram.com/wnesstv?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.youtube.com/@wnesstvhdtvchannel1095