Вече са ясни всички банди, които ще свирят на голямата сцена в третото издание на Midalidare Rock In The Wine Valley 2023. Фестивалът в долината на виното ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя).

Към вече обявените банди се включват - Black Sonic Pearls, Amalgama и Fortress Under Siege, както и станалият популярен от "Гласът на България" Пламен Бонев (De La Bona), който ще открие фестивала на 30 юни.

И тази година Midalidare Rock In The Wine Valley ще има After Party Stage, която ще забавлява феновете след края на концертите на голямата сцена. Програмата за там ще бъде обявена в следващите седмици. "След опита ни от миналата година стана ясно, че подобна парти сцена е изключително приятна и феновете, които не са уморени, могат да продължат купона до ранните часове, така че и тази година ще им я предложим", споделят организаторите.

Final Line Up:

30 юни:

Scorpions

Dynazty

Iron Savior

De La Bona

1 юли

Europe

Blind Guardian

Lacuna Coil

Black Sonic Pearls

Amalgama

2 юли

Helloween

Epica

Battle Beast

Fortress Under Siege

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) 2023 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи. Деца до 12 години влизат без билет!