На 1 декември WNESSTV има рожден ден!

Първата уелнес телевизия в България вече 7 години развива идеята за по-добър начин на живот. През първите седем ние опитваме неспирно да възпитаваме активното преследване на дейности, избор и начин на живот, които водят до състояние на цялостно здраве и благополучие.

В комфорта на собствения Ви дом и във време, което е удобно за самите Вас, WNESSTV се стреми да подхранва Вашето здраво тяло чрез различни видове тренировки и упражнения, да Ви насърчи да бъдете проактивни върху превенцията и максимизирането на Вашата жизненост, да Ви фокусира към положителни взаимовръзки между човешките действия и планетарното здраве.

От 2015 г. насам WNESSTV се осмелява да бъде не само изцяло позитивна медия, но и изключително полезна на своите зрители със стимулиране на собственото им желание за подобряване на качеството на живот и чувството им за благополучие.

От 2018 година се превърнахме в телевизия с изцяло собствено съдържание и вече се излъчваме в България, Хърватска, Украйна и Северна Македония. Развиваме се заедно с Вас, в постоянен стремеж към по-добрата версия и на самите нас.

Първите седем са само началото! Очаквайте още много свежи лица, нови предавания, теми и епизоди в ефира на WNESSTV.