Всяка събота в 20:00 ч.

В новото предаване "ЗаВръзки" водещата Надя Павлова ще търси отговори на вечните, но все по-актуални днес въпроси. Заедно с популярни хора от българския шоубизнес, психолози и специалисти, в студиото ще дискутират всички нюанси на темата за взаимоотношенията, любовта, връзките и разделите.

Социалните мрежи и Ковид пандемията промениха начина на комуникация и общуването вече е на съвсем друго ниво. От студиото на "ЗаВръзки" екипът ще се опита да даде стимул и мотивация на зрителите да общуват очи в очи, да търсят партньор в живота си не само в интернет и да изразяват чувствата си без "емотиконки".

Възможна ли е дългата любов в днешно време? Това е темата в първия епизод на "ЗаВръзки". Интересни истории и фрапиращи гледни точки ще дадат Боби Борисов от Star reporters, психологът Лилия Стефанова и Радослава и Румен Карамихалеви, които са собственици на най-голямата българска платформа за запознанства.

Всяка седмица екипът на предаването ще подготвя една от вечните теми, която ще бъде коментирана с лични примери и професионални съвети.

Гледайте всичко за нещата от живота в новото предаване "ЗаВръзки" - събота в 20:00 ч. само по WNESS TV.

ЗаВръзки (wnesstv.com)