"Разкриване на безкрайността" е практичен мастърклас за науката на медитацията, на който участниците ще имат уникалната възможност да медитират заедно с Шри Шри Рави Шанкар. Този мастърклас е едно незабравимо преживяване, на което участниците ще научат полезни и практични техники за медитация, и древна мъдрост за същността на съществуването в една изключително лека, непринудена и приятна атмосфера.

Ползите от курса са огромни, като някои от тях включват:

  • Освобождаване на напрежението
  • Зареждане с положителни емоции и ентусиазъм
  • Трансформиране на ума и съзнанието
  • Научаване на ефективни техники за медитация

Wnesstv дава възможност на един от нашите зрители да спечели билет за Мастъркласа по #медитация, воден от Шри Шри Рави Шанкар, като се включи в играта на официалната ни Facebook страница до 26 януари, включително.

По време на двата дни от мастъркласа по медитация Шри Шри Рави Шанкар ще преподаде няколко ценни техники от един от най-древните ведически текстове - "Вигян Байрав". Според Индийската митология "Вигян Байрав" е запис на разговора между Шива и неговата съпруга Парвати, която търсейки просветление се обръща към съпруга си Шива за съвет. Той й разкрива 112 различни начина или техники, чрез които тя успешно да достигне до така търсеното и чакано просветление.

Шри Шри Рави Шанкар е изключителна личност, един от най-признатите световни лидери в сферата на йога и медитация на нашето време. През последните 38 години той пътува и преподава семинари за медитация по цял свят, а чрез своята социална и хуманитарна дейност, той е докоснал животите на милиони хора по цял свят, включително е допринесъл положително за разрошването на световни конфликти чрез медиация и техники за медитация.

В следващите дни очаквайте още информация за Шри Шри Рави Шанкар, както и нашите съвети - защо е важно в днешното натоварено ежедневие да открием силата на спокойствието в медитацията!