В този епизод популярни хора разказват за своите най-вълнуващи екзотични пътувания - няма да ни спестят както най-хубавото, така и най-шокиращото от преживяванията си.

Водещата е приготвила горещо интервю с Джулиана Гани, която ще ни отведе на различни кътчета на планетата. Джулиана е риалити звезда и модел, участвала е и в различни български сериали. Свири на пиано и е автор на стихосбирка. Завършила е "Икономика на туризма" и "Управление на европейски проекти". Освен това тя е носител на няколко титли от български и международни конкурси за красота. Три пъти е била на корицата на най-известното мъжко списание в света. Майка е на момченце и много обича да пътешества на далечни екзотични места.

Психологът Венета Здравкова и бизнесдамата Цвети Разложка са коментаторите в този епизод. И двете много обичат да пътуват на различни популярни и не чак толкова известни дестинации. От тях ще чуем неразказвани досега истории.

Венета Здравкова е психолог и хипнотерапевт повече от 10 години. Преминала редица професионални курсове и обучения, тя не спира да превръща работата си в огромно поле за изследване. Цвети Разложка е бизнесдама, собственик и организатор на редица конкурси за красота, бизнес, модни и лайфстайл награди.

Ексклузивно! Гери Дончева е приготвила уникални лични кадри от зоопарка Тайгър зуу в Тайланд. Ако не сте гушкали тигър и искате да видите емоциите на Гери от срещата с животните - това определено е за вас.

Естетичният дерматолог д-р Катя Паскова ще даде ценни съвети как чрез неоперативни терапии да изваем перфектна фигура за предстоящите морски почивки - както за жени, така и за мъже.

Всичко това и още изненади гледайте във видеото.