В празничния епизод на предаването "Надя DAILY", който е навръх Коледа, водещата Надя Павлова ще е на гости на Силвия Иванова и трите й прекрасни деца. Всички заедно ще правят коледни сладки пред камерата. Зрителите ще научат точните рецепти и ще видят технологията на приготвяне. Сладките изкушения ще бъдат с коледна украса, която всеки може да си направи вкъщи. Освен това, с малко въображение и усилие, сладките могат да се превърнат в прекрасни подаръчета за близки и приятели. А цялото приготвяне е истинско забавление не само за децата, но и за техните родители.

Екипът на предаването ще бъде в дома на Силвия, защото тя е един от финалистите в първото българско кулинарно състезание "Ястие на годината", което се излъчва в ефира на Soul&PepperTV. Тя спечели приза в категорията "Сладко ястие". А децата й обожават профитеролите, с които тя впечатли журито в предаването.

В този епизод водещата Надя Павлова няма да прави крачка в бъдещето, а ще се върне назад - към традициите, към старите, но сигурни начини да бъдем истински щастливи. Заедно със своите гости, през екрана Надя ще внесе празнично настроение в дома ви и със сигурност ще ви помогне да се усмихнете. Ще чуете интересни гледни точки за това защо е важно децата да участват в различни домакински дейности и да прекарват повече пълноценно време с родителите си. Психологът Лилия Стефанова ще разнищи всички митове и легенди покрай спазването на традициите, ролята на семейството и прекарването на спокойни и приятни празнични дни.

Гледайте "Надя DAILY" в неделя, 25 декември в 10:30 само по WNESSTV.