Какво смятат актьорите?

"За" и "против" бляскавите и скромните сватбени тържества. Какво смятат актьорите Ивайло Захариев и Диа Мантова?

Бляскаво тържество

Ивайло Захариев е "за" по-пищните сватбени тържества, защото това за него е голямо събитие и иска да го отпразнува с любимите си хора по най-бляскавия начин".

За сватбата си той и любимата му Станислава Славчева избират по-изискано облекло, защото идеята е била тържеството да бъде като от червения килим. "Смокингът беше първата мисъл и на двама ни. Това беше белег за нас и нашите гости, че това е нещо много специално и не искахме да го неглижираме", разказва актьорът.

Бракът за него е всеобхватно обещание за щастие.

"Животът ни предоставя много трудности, но моментите на радост е добре да бъдат споделени с човек, който има същите разбирания като теб", смята Ивайло Захариев.

По-скромно тържество

Актрисата Диа Мантова предпочита сватба в по-тесен кръг, в малка църква и след това всички да отидат на артистично място да вечерят - защо не на покрива на Народния театър.

"Винаги съм си представяла по-скромна визия, ленена рокля, която свободна да се вее от вятъра. Бягам от помпозните, големи рокли с много камъни, мъниста и дантели", споделя актрисата.

Любопитното е, че именно Диа хваща букета на сватбата на Ивайло. Тя и мъжът до нея планират да сключат брак другото лято.

"Смятам да поканя Ивайло и Стани на нашата сватба, защото те са от най-близките ни приятели и няма как да пропуснат това важно събитие в моя живот", допълва Диа Мантова.