В новият епизод на видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" по WNESS TV на гости на Надя Павлова ще бъдат Ирина и Поли, които си тръгнаха от имението в Бодрум. Големият финал е в четвъртък, когато ще разберем кое момиче ще получи годежен пръстен от Евгени Генчев.

В епизода на видеокаста в сряда вечер Поли ще разкрие на олинклузив ли е била в Бодрум, защо не се е стигнало до целувки с Евгени и кое е най-нетрадиционното място, на което е правила секс. Поли е забавна, нежна и красива. Детската й мечта е да бъде актриса, но засега работи във фирма за клинични проучвания на лекарства. Съвсем доскоро тя беше под светлините на прожекторите и пред камерите и то почти до края на романтичното предаване "Ергенът".

Само в ефира наWNESS TV Ирина ще разкаже защо побърква мъжете и какво е да те заглеждат дори жени. Ирина е бесарабска българка, дошла от Молдова преди 10 години. Работи в онлайн казино, създала е бизнес за продажба на ергономични раници за бебеносене, има диджейски пулт и няма мъж до себе си. Огнената дама обича екстремни преживявания и доминантни мъже.

Гледайте "ЗаВръзките в "Ергенът" с водещ Надя Павлова в сряда от 20:00 ч. само по WNESS TV.

Ексклузивните интервюта с момичетата след излизането им от "Ергенът" може да гледате в ефира на WNESS TV и в youtube канала:

https://www.youtube.com/@wnesstvhdtvchannel1095