В този епизод на "По стъпките на красотата" по WNESS TV Гери Дончева разисква темата за татуировките заедно със Симона Тодорова и Биляна Мавродиева (Бибиляна). Двете татуистки разказват на зрителите за актуалните татуси и какво са нарисували върху кожата на баба и внучка, които са им били клиенти заедно. Симона е татуист от единадесет години. Участвала е в различни фестивали и събития за татуировки и е печелила награди. Биляна от малка има афинитет към рисуването, живописта и скулптурата. Силно влияние в творчеството й заемат стилове като Old school, New traditional, Watercolor и Dot work.

 

Лесно ли намират работа татуираните хора и как ги възприемат на работното им място разказва специалистът по човешки ресурси Милен Великов. Той има дългогодишен професионален опит, печелил е различни призове от гилдията на HR-ите в България. Участвал е в български и международни престижни класации. Милен има сертификати като кариерен специалист, три магистърски степени, а наскоро защити и докторска дисертация в Софийския университет. Инициатор е на различни национални проучвания и изследвания. Към момента той има собствен подкаст, в който се разискват тенденциите, добрите практики и иновациите в сферата на управлението на хора и развитието на човешкия капитал.

ЗА и ПРОТИВ татусите са нашите коментатори Джулиана Гани и Ивайло Захариев.

Джулиана Гани е риалити звезда и модел, участвала е в различни български сериали. Спечелила е няколко корони от български и международни конкурси за красота. Три пъти е била на корицата на най-известното мъжко списание в света.

Ивайло Захариев е сред най-популярните родни актьори. Мартин от "Под прикритие", със сигурност го знаете. Ивайло участва и в много други телевизионни и кино продукции, театрални постановки и реклами. Заедно със свои колеги и приятели, организира детска школа по тетатър. Ивайло има активна гражданска позиция и се включва в различни благотворителни каузи.

Всичко това и още изненади гледайте във видеото.