В този епизод Гери Дончева разисква темата за естествената красота и тази, постигната с пластични корекции. Какви са възможностите на пластичната хирургия, новите техники и остарелите методи разказва успешният хирург д-р Мартин Генов. Той разкрива кои са най-необичайните места за корекции, както и най-популярните желания на пациентите.

За грешките на младостта и за своите корекции разказва Мариана Маринова. Тя е работила като модел във Венецуела, където е направила и едно от подобренията по тялото си. Мариана е собственик и организатор на редица конкурси за красота. Участва в различни благотворителни инициативи, а преди години е стартирала открита телефонна линия за жени, пострадали от силиконови импланти.

ЗА и ПРОТИВ пластичните интервенции са коментаторите тази седмица - топмоделът и телевизионен водещ Нора Шопова и бизнесдамата Цвети Разложка.

Нора Шопова е сред най-успешните родни модели и снима фотосесии за различни престижни модни списания. Работи с агенции на няколко континента и участва в кампании на световни брандове. Тя е първата българка, която е била два пъти на корицата на модното списание Vogue.

Цвети Разложка е носителка на много международни и български награди и титли за красота. Тя е бизнесдама, собственик и организатор на конкурси, бизнес, модни и лайфстайл награди. Посветила се е и на различни благотворителни каузи.

Всичко това и още интересни лични признания по темата гледайте във видеото.