Предвид настоящата ситуация и въведените противоепидемични мерки в страната, които ще бъдат в сила до 29 март, ние, екипът на WNESSTV, подкрепяме призива #ОставамВкъщи и ограничаваме работата на терен и изпълнението на проекти, които предполагат пътуване и престой на екипите ни в затворени места сред много хора.

Нашият екип от журналисти и професионалисти с различен профил (лични инструктори, треньори, нутриционисти и др.) вярва, че днес повече от всякога всеки един от нас носи социална и морална обществена отговорност. Носим отговорност както към нашите зрители и читатели, така и към нашите партньори, колеги, близки и семейства. Като не се поддаваме на паника и страх, ще продължим да работим дистанционно от нашите домове в досегашната посока, поддържайки програмата на телевизията и информацията на сайта на WNESSTV релевантна към wellness и lifestyle тематиките през призмата на случващото се около нас.

Следейки активно случващото се у нас и по света, както и международния информационен поток, последните седмици екипът на WNESS подготви серия от информационни материали, които ще бъдат излъчвани в ефир и публикувани на нашия сайт, както и в профилите ни в социалните мрежи - официалната ни Facebook страница и профила ни в Instagram, които да ви помогнат с практични съвети как да поддържате физическото, психическото и емоционалното си здраве в този момент, както и как да спортувате и да се храните в ситуацията на грипна и вирусна епидемия.

Екипът на WNESSTV продължава да поддържа ежедневна връзка с водещи специалисти в различни сфери, както и с нашите дългогодишни партньори, така че да осигурява полезна информация и релевантно съдържание как да се справим емоционално, физически и психически със ситуацията, как да закалим организма си, как да засилим имунната си система, спортни режими и предизвикателства в домашна обстановка и лесноосъществими хранителни режими, които да ни помагат да бъдем здрави в този критичен период.

Призоваваме ви да използвате времето през следващите седмици за създаване на здравословни навици, изграждане на рутина за работа от вкъщи, качествено общуване със семейството ви и активна почивка чрез четене на книги, гледане на филми, както и да започнете нови хобита и - защо не - дори медитация.

#ОставамВкъщи #SafetyFirts