Снимачната площадка е приказно място, паралелен свят и бягство от самия себе си. Какви са личностните качества, характерни за добрия актьор, и уменията, без които не бива да излиза на сцена? Как хора, които не се познават, пресъздават образи на страстни любовници, заклети врагове или най-добри приятели? Решен ли е най-накрая проблемът с чистия звук в родните продукции?

В студиото на "ЗаВръзки" Надя Павлова постилa червения килим пред звездите от новия хитов сериал "София вкъщи" Владинелла Кацарска и Иван Тодоров. Двамата влизат в ролите на София и Даниел, а сюжетът ги изправя пред трудни морални и професионални дилеми. Какви са актьорите в реалния живот, имат ли трикове за запомняне на реплики и как се справят с ревността на половинките си след любовни сцени? Отговорите на тези и други въпроси, свързани с взаимоотношенията, гледайте в сряда вечер в 20:00 ч. по WNESS TV.

Професионална компания в студиото на "ЗаВръзки" ще прави психологът и психоконсултант Лилия Стефанова. От нея ще научим защо не е здравословно прекомерното гледане на филми и сериали и как се отразява "седмото изкуство" на емоциите и подсъзнанието ни.

Гледайте "ЗаВръзки" с водещ Надя Павлова всяка сряда в 20:00 ч. по WNESS TV.