Ежедневно чуваме, че стресът е една от основните причини за редица психологически проблеми и заболявания, но как да се справяме с него, когато той е константа в нашето ежедневие?

Правилното и пълноценно дишане е един от най-ефективните методи, защото е нещо, което можем да практикуваме навсякъде - и най-вече в комфорта и удобството на нашите домове.

Заедно с нашите партньорите The Art of Living, подготвихме за зрителите на WNESSTV специална поредица от 3 епизода, в които ще разберете всичко за това как медитацията и правилните техники за дишане ни помагат да свалим напрежението, да успокоим емоциите и съзнанието си, което е ключово за оцеляването на всеки от нас във време на пандемия и изолация.

Правилното дишане, освен всичко останало, ни помага да подобрим и работата на имунната си система, което в момента, предвид коронавирус пандемията сякаш е по-важно от всякога.

Дихателните практики, водени от Константин Драгов от The Art of Living, можете да гледате само по WNESSTV, като следите програмата ни.