В специалния новогодишен епизод на "Надя Daily" по WNESSTV ще посрещнем лето 2023-о в необичайно за този ден бодро и приповдигнато настроение. За да ви помогнем да въведете ред в и около вас, сме поканили очарователния психолог Лилия Стефанова. С нея ще нищим мистерията около новогодишните обещания, които си даваме и защо по-често търпят провал, отколкото успех. Има ли подсъзнателна рецепта и кои са триковете за спазването на обетите, така че да се превърнат в реалност? Тайните ще бъдат разкрити.

На новогодишния ни диван ще се настанят още куп звезди от ефира на WNESSTV и Soul&PepperTV. По-красивата Елена Петрелийска и нейният бъдещ съпруг и водещ Николай Красимиров ще направят лична и професионална ретроспекция на случилото се през изминалата 2022 г. Позитивен ли ще бъде техният взор в бъдещето и какво ги очаква? Колко точно сложна е задачата да бъдеш жури в първото българско кулинарно риалити? Въпрос, на който ще търсим отговор и от други двама кулинари по любов и професия - Рене и Джун Йошида. Фюжън джедаите ще повдигнат завесата зад хранително-вкусовия бизнес у нас и ще споделят личните си ритуали за константно добро настроение.

В лек като перце разговор с черешката на телевизията, продуцента и мастърмайнда зад идеята "Ястие на годината" Иван Тодоров, ще обсъдим подводните камъни и безоблачното небе в телевизионния бизнес. От него ще научим още колко дълъг е пътят от идеята до реализирането на даден проект, какви са неписаните закони в телевизията и висока ли е цената на успеха?

Не пропускайте специалния новогодишен епизод на"Надя Daily" на 1-и януари 2023 г. от 10:30 по WnessTV!