"ЗаВръзки" - за нещата от живота по WNESS TV

В новото предаване водещата Надя Павлова ще търси отговори на вечните въпроси, но все по-актуални днес. В студиото водещата, заедно с популярни хора от българския шоубизнес, психолози и специалисти, ще дискутират всички нюанси на темата за взаимоотношенията, любовта, връзките и разделите.

Социалните мрежи и Ковид пандемията промениха начина на комуникация и общуването вече е на съвсем друго ниво. В студиото на "ЗаВръзки" ще се опитаме да дадем стимул и мотивация на зрителите да общуват очи в очи, да търсят партньор в живота си не само в интернет и да изразяват чувствата си без "емотиконки".

Ще говорим за това трайни ли са връзките, създадени в социалните мрежи; отживелица ли са браковете и колко дълго оцеляват в днешно време; защо все повече родители отглеждат децата си без партньор и наистина ли новото нормално е мъжете и жените да съществуват поотделно, а не заедно. Ще нищим темата за устойчивостта на връзките с голяма разлика в годините на влюбените; за завишените критерии в търсенето на партньор; за това доброто финансово състояние на единия партньор, което осигурява висок стандарт, осигурява ли и любов.

Всяка седмица екипът на предаването ще подготвя една от вечните теми, но тя ще бъде разнищена от различни гледни точки - с лични примери и професионални съвети.

Гледайте всичко за нещата от живота в новото предаване "ЗаВръзки" - събота, в 20:00 ч. по WNESS TV.