Вълнуваме се да ви споделим една приятна и чакана новина! "Beyond the limitations", предаването за личностно развитие, мотивация и успешни кариерни и духовни примери, ще се излъчва от ноември с нова концепция и епизоди по WNESSTV.

Водещият Емил Иванов, е подготвил нещо различно за своите зрители. Този сезон, той ще дели екрана във всичките 8 епизода с един много специален човек - Ким Белисимо. Сериите ще бъдат под формата на сесии и диалози на тема излизане от собствените окови, поставяне на цели и тяхното реализиране. Освен всички тези изпълнени с особена енергия и вдъхновение разговори, ще има и много съвети и трикове за това как да бъдем по-успешни в общуването и реализацията си. Не пропускайте да видите как Емил Иванов и Ким Белисимо се провокират взаимно с необичайни въпроси и близки до терапевтичните техники за разкриване на дълбоките лични внушения. Ще откриете как самите вие разкривате повече за собствената си същност.

Ким Белисимо, новата екранна половинка на Емил Иванов, е известен американски лайфкоуч и енергиен терапевт. Нейната специалност е да обучава клиентите си за човешката енергийна система и собственото овластяване като поведенчески модел, базиран на духовни, психологически и научни изследвания.

Повече за Ким четете в следващите ни статии и не пропускайте да гледате "Отвъд ограниченията" от ноември само по WNESSTV!