Тази събота Гери Дончева, заедно с популярни лица от родния хайлаф, ще върви по стъпките на красотата в сватбените тържества. Гери и екипът на предаването "По стъпките на красотата" са приготвили много блясък, завладяващи истории и ценни съвети за перфектна сватбена визия.

Дизайнерът Радослава Лазарова ще разкрие каква е тенденцията за сватбените рокли през този сезон. Тя е носител на най-престижната награда за мода в България - "Златна игла", израснала е в семейство на дизайнери и от дете се интересува от мода. С наследения талант и натрупан опит тя създава мечтаните рокли за бляскави събития.

Какъв трябва да е сватбеният грим и редно ли е младоженецът да бъде гримиран ще разкаже топ гримьорът на звездите Кирил Чалъков. Той е трикратен носител на статуетката "Златна игла". Вече 20 години Кирил Чалъков рисува върху лицата на най-популярните певици, актриси и модели у нас. Той създава макиажа на голяма част от дамите в светския и бизнес елит. Гримирал е и много световноизвестни имена.

В предаването зрителите ще разберат и как младоженците могат да подготвят своята 100-каратова усмивка за незабравимия ден. По темата Гери Дончева разговаря с д-р Милен Ильов - професионалист с 20 годишна практика в областта на естетичната стоматология и ендодонтията. Д-р Ильов има десетки следдипломни квалификации в България и чужбина.

В рубриката КОМЕНТАТОРИ обичаните актьори Ивайло Захариев и Диа Мантова ще говорят за бляскавите и скромните тържества. Диа Мантова играе на театралната сцена и участва в множество кино и телевизионни продукции, реклами и музикални клипове. Води събития, озвучава филми и записва аудиокниги. Освен това Диа се занимава с благотворителност, играе тенис и е психолог. Има и собствена детска театралан школа. Пътувала е из Европа и Азия с трупата по пантомима и клоунада "Жар театър".

Ивайло Захариев е сред най-популярните родни актьори. Мартин от Под прикритие, сещате се, нали? Участва и в множество други филми и театрални постановки. Ивайло има активна гражданска позиция по теми, свързани с наркозависимости, достъпа до информация и култура на глухите и е категорично ЗА съхраняване на брака и семейството като ценност.